fbpx Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Arabisk mat på Times of Arabia i Dubai

Njut av fantastisk libanesisk / arabisk mat på Times of Arabia i Dubai, en restaurangkedja med två serveringar på Dubais bästa adresser. Menyn är gedigen och erbjuder allt från det libanesiska köket som man är sugen på i kombination med lokala specialiteter, och serveras som Meze (flera rätter)!

times-of-arabia-dubai-madinat-jumeirah-travelgrip-1

Kötträtter serveras på en bit bröd och med ris och grönsaker, till det rekommenderas vinbladsdolmar, hummus och labneh. Jag brukar alltid dela olika rätter och röror med mitt middagssällskap så at man kan prova på allt möjligt och sitta och äta en lång trevlig stund.

times-of-arabia-dubai-madinat-jumeirah-travelgrip-6

Times of Arabias Restauranger i Dubai

Times of Arabia finns på två ställen i Dubai och båda lokalerna är invändigt lika inspirerande och exotiska, men i Madinat Jumeirah får man den vackra utsikten över kanaler enligt bilderna i detta inlägg.

Madinat Jumeirah serveras även alkohol eftersom hela detta område är ett hotellkomplex som består av tre lyxhotell. Ett glas av husets vin kostar 55 AED (= cirka 140 SEK).

Hemsida: timesofarabia.net/about-us

  • Dubai Mall, Downtown Dubai.
  • Madinat Jumeirah, Dubai. Nära Souk (marknaden).

 

Hotellen i Madinat JumeirahBooking.com

times-of-arabia-dubai-madinat-jumeirah-travelgrip-2 times-of-arabia-dubai-madinat-jumeirah-travelgrip-5

times-of-arabia-dubai-madinat-jumeirah-travelgrip-4

libanese-food-times-of-arabia-madinat-jumeirah travelgrip-at-times-of-arabia-madinat-jumeirah

En kommentar

  1. […] rätterna hummus, labneh, lammspett och så vidare. Det finns arabisk mat i alla prisklasser och Times of Arabia är i mellanklassen. de har väldigt mysiga restauranger och ligger på bra adresser. Observera att […]

Kommentarsfältet är stängt, men trackbacks och pingbacks är öppet.