Se en Clippers match i Los Angeles

Oavsett  om du är basketfantast eller inte så rekommenderar jag starkt att se en Clippers match i Los Angeles när man är där. I Downtown ligger den trevliga arenan Staples Center som är hemmaarena till flera lag inom olika sporter.

Staples Center i DTLA

Hemma arena till hockeylagen Los Angeles Kings och Los Angeles Lakers och för basketlagen Los Angeles Clippers och Los Angeles Sparks. Det är nästan någon typ av match varje kväll under hela veckan när säsongerna är igång!

Hockey må vara det mest populära bland oss nordbor att se live, men för den som är lagom sportintresserad överhuvudtaget så rekommenderar jag basket. Matcherna är korta men intensiva, det görs mängder av mål och i alla pausar poppar man musik och bjuder till och med på kort liveshow.

Köp biljett via Clippers egna hemsida, då är du trygg med att köpet är legitimt. Pris från omkring 50 $ per person, belopp beror vanligen också på vilket lag man möter. De lägger ut information när det är säsong och det finns tillgängliga för köp

Läs mer om Los Angeles: ladda ner TravelGrips reseguide

Live Basketmatch

En match är inte bara en match. Hela tillställningen är en fest och show. Under matchens gång spelas upptempo musik och i paus kommer en känd artist för att framföra en hitlåt. Mat och dryck flödar och besökande familjer liksom företagare gastar och sjunger glatt. Det finns ingen sport som kan mäta sig med detta i Sverige, så vill du uppleva något alldeles extra är det detta du ska göra.

Under mitt besök hade jag turen att bjudas in i en privat VIP suite, denna delades med några andra och de största rymmer inte fler än 18 personer. Man ringer in beställning av dryck och tilltugg, och om ”ägarna” av suiten är generösa bjuder man också på dessert i en av pauserna. En hel serveringsvagn med enbart sötsaker står utanför dörren och det är bara att peka på allt du vill ha!

Boenden i LA downtown

I samband med en match på Staples Center kan det vara trevlig att slagga i downtown. I närheten ligger följande bra hotell:

Sök själv:


Booking.com

Skärmavbild 2018-07-10 kl. 18.54.46

1 reaktion på ”Se en Clippers match i Los Angeles”

  1. Pingback: Reseguide till Los Angeles

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen