TravelGrip har fått en systersajt – på engelska

Det har tagit sin tid men äntligen är det klart. TravelGrip har fått en systersajt – på engelska, TravelGrip.net. Med denna domän kan jag nu ersätta sajten LadyTravelGuide.com som jag arbetat med för engelskspråkiga läsare. Med anledning av tidsbrist så kommer den engelska versionen inte att innehålla lika många artiklar som denna svenska version, men jag har en förhoppning om att kunna utöka med några fler i månaden mot förut i alla fall.

TravelGrip.net följer samma grafiska profil som svenska versionen, jag använder samma WordPresstema för dem båda.

Du som är läsare, följ mig i sociala medier

Du vet väl att du kan följa TravelGrip på både Instagram och Facebook? Instagram är mitt första verktyg för delning av upplevelser, här missar man inget av de äventyr jag är ute på!

Annonsör?

Vill du annonsera eller genomföra contentsamarbete på svenska eller engelska? Läs mer här.

 

Nya sajten TravelGrip.net

Rulla till toppen