Middag på PÉGA Das Restaurant i Düsseldorf

[UPPDATERING 2023-02-17: Restaurangen har stängt]På femstjärniga hotellet InterContinental kan man äta en lugn och fin middag på PÉGA Das Restaurant i Düsseldorfs centrala delar. En av få finrestauranger i en mindre stad i mitt i Tyskland.

Düsseldorf lockar inte många utländska besökare, nog för att staden har en internationell flygplats men de flesta som trafikerar den byter till annat flyg. Invånarna själva förvänas när man som utlänning vistas på en välbesökt ölhall och många är nyfikna på vad som för en till just deras hemstad.

Det är därför en ganska bra stad för att avnjuta god mat, det är få turistfällor längs de stråk man vanligen rör sig som besökare och de restauranger som satsar på en något finare miljö är sällan fullbokade.

Middag på PÉGA Das Restaurant i Düsseldorf

På entréplan hos femstjärniga hoteller InterContinental möts man av en trevlig och städad miljö. Det gäller också restaurangen som vanligen lockar hotellgäster till lunch och middag.

Kocken Timo Bosch bjuder in till en trevlig meny av välsmakande mat. Råvarorna är fina och kryddningen lagom vågad för att vara en tysk restaurang. Till råbiff får man exempelvis koriander och jalapeno. Serveringen är jämn och fin och personalen supertrevlig.

Till maten kan man njuta av smakrika lagerölen Radeberger, men Péga har också en trevlig vinlista med en hel del viner på glas, i prisklass 8-16 € / glas.

Adress: Königsallee 59, Düsseldorf

Pris:
Förrätt: 16 €
Varmrätter: 30 €

Läs också: Upplev Düsseldorf

Kajen i Düsseldorf

Rulla till toppen