Avsmakningen på Punk Royale Bakficka är rolig

I myllret av restauranger och barer på Södermalm ligger ett par lekfulla matställen för den äventyrlige. Avsmakningen på Punk Royale Bakficka är rolig och skojfrisk, då den kombinerar nya matupplevelser och tillvägagångssätt för konsumtion och ett snabbt tempo genom sittningen.

För 500-600 pix får man ta sig mätt på allt från majskolv, ostron och grillade grönsaker, serverade på lite olika sätt. Inför serveringen av majskolv fick alla i sällskapet en lila platshandske för att avnjuta majset med en smörig tryffelsås. Allt i en liten rökig lokal där en massa roligheter sker, med rökmaskinens hjälp får sällskapen ändå en liten egen privat sfär trots att borden är få.

Avsmakningen på Punk Royale Bakficka är rolig

En av de klassiska förrätterna är att beställa in en tesked av kaviar, serverad direkt på handen, och till den en kall shot av vodka. Ganska uppfriskande och det sätter helt klart formatet för hur kvällen kommer att fortlöpa. Rätterna kommer i rasande tempo, många gånger serverade på serveringsfat så att vi får tillgodose oss själva. I enstaka fall serveras vi små tallrikar och enkla bestick.

Hela sällskapet gillade den grillade majskolvbiten liksom rätten där en en halv avokado i sitt skal också blandats med havskräfta och bearnaisesås.

Dryckespaketet är frikostigt, kanske serveras lite väl mycket alkohol till den lilla mängden mat och kolhydrater man får i sig. Så den som är liten i dryck kan nöja sig med att beställa dryck allt eftersom.

Pris: 500-600 kr för mat. Dryck kostar extra.

Adress: Folkungagatan 128, Stockholm

Boka bord online.

ingången till Punk Royale Bakficka

Avsmakningen på Punk Royale Bakficka är oslagbar

Avsmakningen på Punk Royale Bakficka är oslagbar

Majskolvarna på Punk Royale Bakficka är oslagbara

1 reaktion på ”Avsmakningen på Punk Royale Bakficka är rolig”

  1. Pingback: En helkväll på Södermalm i Stockholm - TravelGrip

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen