TravelGrips bokningssida

TravelGrip.se samarbetar med Booking.com som hjälper resenärer söka och boka boende runtom i världen. Jämför olika boenden på en och samma destination, man kan filtrera på pris, läge och faciliteter, allt för att du som besökare ska hitta det typ av boende som du främst föredrar. Dessutom finns massor av tidigare gästers recensioner att ta del av. Ska du använda Booking.com för första gången kan du få rabatt genom att besöka Booking.com härifrån.

Sök boende

På Booking.com finns allt från hotell och bed and breakfasts till privata bostäder man hyr från privata värdar.Booking.com

Populära destinationer

ANTIBES

Bland privata bostäder rekommenderas central lägenhet på 25 kvadratmeter med 800m till stranden och gamla stan.

Best Western Hôtel Journal mellan Antibes och Juan les Pins är ett rent och trevligt hotell.

Hôtel Le Collier ligger centralt och håller vettiga priser.

Hotel Relais Du Postillon i centrala Antibes ligger i en charmig byggnad med närhet till allt. Lounge och bar är dessutom välbesökt av invånarna.

PERFEKT FÖR VUXNA UTAN BARN:

CHANIA PÅ KRETA

Serenissima Boutique Hotel i centrala Chania har fem stjärnor och är charmigt inhyst i ett venetianskt hus bland gränderna.

Domes Zeen Chania är en femstjärnig resort väster om Chania centrum och med privata bungalows och en stor utomhuspool. 

HALKIDIKI PÅ FASTLANDET

Hyatt Regency, femstjärnigt boende 30 minuter söder om Thessalonikis centrum. Gratis buss kör tur och retur dagligen till Thessaloniki centrum.

Danai Beach Resort And Villas, femstjärnigt nära Sithonia-halvön.Egen strand, tre gourmetrestauranger och spa.

MIAMI

I Miami kan man välja att bo i centrala stadsdelar, nära flygplatsen eller på stränderna. De dyraste alternativen är givetvis Miami Beach och South Beach, vill man spara en slant kan man med fördel bo i Downtown eller Brickell för att därifrån ta taxi fram och tillbaka till stranden.

Från flygplatsen kan man ta sig in till downtown och även Coral Gables vi metrorail (Orange Line), ett spårvagnssystem.

Aloft i Brickell, ett av få höghushotell som har rum med balkonger. Centralet läge med närhet till matställen, barer, shopping och metrorail.

Hyatt Regency i Downtown har ett liknande läge som Aloft, men har utsikt mot en kanal. Gångavstånd till det mesta.

The Betsy Hotel mitt i Miami Beach är ett charmigt boende i en äldre lägre byggnad. Förutom att stranden bara är en bit från entrén, på andra sidan en park av palmer, finns här en snygg pool.

FORT LAUDERDALE

DoubleTree by Hilton har ett hotell fint beläget intill en av kanalerna i Hallandale Beach, endast 20 minuter från Fort Lauderdale flygplats. Gångavstånd till stranden.

Hollywood Beach & Suites hör till Hollywood, precis söder om Fort Lauderdale. Här finnes ett motelliknande boende som har en av öns charmigaste restauranger; Taco Beach Shack.

La Casa Hotel är ett litet boutique hotell med bungalows och direkt access till stranden, direkt öster om centrala Fort Lauderdale.


Booking.com

Hotellrecensioner

Här på Travelgrip.se delar skribent Maria med sig av självupplevda vistelser och recensioner av hotell över hela världen. Är du särskilt intresserad av någon av följande destinationer, klicka på respektive länk för att läsa mer:

MINNESVÄRDA HOTELL I SVERIGE

button

 Booking.com

Rulla till toppen