10 måsten i Miami

Florida lockar många, framförallt under vinterhalvåret, och i denna storstad poppar det upp nya coola ställen hela tiden. Det är därför bra att hålla sig uppdaterad på vad som trendar och därför listar jag här 10 måsten i Miami – för dig som ska besöka området under 2018-2019!

10 måsten i Miamiområdet

1. Häng i Wynwood, ett upprustad industriområde som nu huserar konstutställningar, hipster-caféer och egensinniga boutiquer. Här kan man lätt spendera en hel dag.

2. Foodmarket på The Wharf in närheten av downtown har ett gäng uppställda foodtrucks som tillgodoser ens matbegär. Därtill finns flera barer och även TV-skärmar som visar sport. Perfekt ställe för alla, unga som gamla!

3. Art Deco distriktet på Ocean Drive, South Beach, är en klassiker bland sevärdheter och något man måste se och uppleva. Stranden intill är finkornig och palmerna som vajar vackert.

4. Inmundiga riktigt god rå mat på Blue Ribbon Sushi Bar och/eller The River Seafood Oyster Bar.

5. Häng i Coconut Groove, ät, fika, drick och strosa i den botaniska trädgården. Häng här en eftermiddag och kväll, det är ett av få ställen som går att promenera runt i.

Utställningsområdet Wynwood Garden

 

Läs också: Reseguide södra Florida

 

6. Promenera längs Calle Ocho i Little Havana, den kubanska stadsdelen, och insup den latinska känslan. Spanska går utmärkt att ta sig fram med, emellanåt underlättar det faktiskt.

7. Shoppa i Miami Design Disctrict, här finns alla märken man kan önska sig.

8. Bo på Eden Rock på Miami Beach, närhet till strand men också pool på hotellet.

9. Besök History Museum och lär dig mer om Miami och Floridas arv som sträcker sig långt tillbaka med indianstammar i träsken.

10. Ät en lyxig italiensk middag på femstjärniga ikonhotellet Biltmore Hotel i Coral Gables.

Biltmore
Grafitti i Wynwood

2 reaktioner på ”10 måsten i Miami”

  1. Pingback: Finmiddag på La Petite Maison i Miami - TravelGrip

  2. Pingback: Charmiga restaurangen River Oyster Bar i Miami

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen