En bra bar i Gävle – Erlandssons

Oavsett om du vistas mycket eller bara spenderar en natt i södra Gästrikland så kan det vara bra att ha koll på vilka uteställen som är bra. Ett säkert kort är att hålla utkik efter var invånarna samlas, det bruakr leda till de populära mat- och dryckställena. En bra bar i Gävle är Erlandssons som öppnades i slutet av 2017, de serverar också trevliga rätter och håller hög service.

En bra bar i Gävle – Erlandssons

Restaurangen ligger ett stenkast från det mest centrala torget, Stortorget, så läget är exceptionellt bra. De har många sittplatser kring baren och såklart en del bord för servering, därtill några få platser på uteserveringen intill ingången. Under sommaren i år (2018) har de även en stor uteservering på intilliggande torg vid Rådhuset.

I baren hänger fina bitar hängmörat kött i ett kylskåp av aluminium, i kortänden är matluckan och man kan se kockarna arbeta under tiden man sippar på sin gin & tonic.

”Med Gävles längsta bardisk har designer Lena Björklund från I&I skapat en unik atmosfär som är raffinerad och välkomnande samtidigt.” – citat från hemsidan

Adress: Norra Kungsgatan 3

Hemsidawww.erlandssons.org

Läs också: Restauranger i Stockholm

en-bra-bar-gavle-erlandssons-travelgrip-3

en-bra-bar-gavle-erlandssons-travelgrip-4

en-bra-bar-i-gavle-erlanddons-travelgrip-1

ANNONS:
annons-fixit-service

1 reaktion på ”En bra bar i Gävle – Erlandssons”

  1. Pingback: Utforska södra Norrland i sommar

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen