Kötträtter på El Churrasco i Maspalomas

I riktigt sydamerikansk anda kan man sannerligen njuta av diverse olika kötträtter på El Churrasco i Maspalomas, intill stranden Meloneras i Gran Canaria. Här finns specialiteter som riñones a la brasa (grillade njurar) och queso provolone (gratinerad ost) förutom diverse stora grillade köttbitar.

churrasco-maspalomas-gran-canaria-2

El Churrasco Meloneras/Maspalomas

El Churrasco grillar mängder av fina köttbitar, allt från kyckling till de finaste delarna av nötköttsbitar. Samt serverar förrätter som går att dela på såsom ovan nämnda rinones men också klassisk tapas som Gambas al ajillo (jätteräkor i vitlösolja) och också sallader till den som inte är sugen på kött.

Hemsidaelchurrascorestaurante.com/meloneras

Adress: Calle Mar Mediterráneo, 1

ANNONS:


Booking.com

churrasco-maspalomas-gran-canaria-7

churrasco-maspalomas-gran-canaria-10

churrasco-maspalomas-gran-canaria-9

 

churrasco-maspalomas-gran-canaria-15

 

churrasco-maspalomas-gran-canaria-18

 

churrasco-maspalomas-gran-canaria-21

 

churrasco-maspalomas-gran-canaria-23

 

churrasco-maspalomas-gran-canaria-5

Boenden i Maspalomas

Det finns ett flertal boenden i Maspalomas, iden södra delen av ön Gran Canarias. I området kring Maspalomas fyr finns mängder av matställen samt fina stränder, och enligt mitt tyckte klår det den klassiska turistiga destinationen Playa del Inglés med hästlängder. Längs kustpromenaden vid fyren är väldigt städat och fint och det märks att man har lagt ner tid och möda på att få denna del av staden fin för att locka turister med lite mer sofistikerad smak än de på Playa Inglés som föredrar All Inclusive-kvalitet på mat.Booking.com

Rulla till toppen