Mallorcaguide.se – En guide om Mallorca

Mallorca är ett av de allra hetaste resmålen och var och varannan åker dit eller har varit där. Är ni i tankarna att boka en resa till Mallorca eller har ni redan en inplanerad så kan jag varmt rekommendera den nylanserade sajten Mallorcaguide.se. Där finner ni massor med information och inspiration om olika aktiviteter för både vuxna och barn, restaurangtips, hotell i alla prisklasser, sevärdheter och mycket mer.

Western-water-park

Har ni barn, så finns det mängder utav tips på olika aktiviteter utöver strand och bad. Till exempel så har Mallorca fyra vattenland, äventyrsgolfbanor, ett akvarium och flera djurparker.

Tycker ni om att vandra eller cykla, då är Mallorca perfekt. Den massiva bergskedjan Tramunta lockar hundratusentals turister årligen.

Anima-Beach-Club-Playa-de-Palma

Och för er som gillar mat och vin är Mallorca ett litet paradis. På Mallorcaguide.se presenteras ett hundratals restauranger, beach clubs och fantastiska vingårdar.  Ett par restauranger som ser otroligt trevliga ut är Es Racó des Teix i Deia och Andreu Genestra i Capdepera; båda två har varsin Michelin stjärna.

Dags att boka en biljett till Mallorca!

TravelGrip-ger-restips

1 reaktion på ”Mallorcaguide.se – En guide om Mallorca”

  1. Pingback: Mallorca är ett hett resmål | Mallorca Yachts

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen