Reklamsamarbete: Weekendresor är grymma

Varför är weekendresor så grymma?

Jag har fascinerats av weekendresor länge. Det är något som känns spännande med att bara släppa allt över en helg och upptäcka en ny stad eller helt enkelt åka tillbaka till en stad du alltid velat se igen. Jag har varit på en del sådana resor men är alltid lika sugen på att åka igen, helgen därpå. Eftersom vi är en del av EU kan vi resa till andra EU-länder utan visum. Detta gör att flygbiljetterna blir lite billigare när det kommer till weekendresor.

maria grip ving

Alla är värda att få njuta – till ett billigt pris

Att få komma iväg och ta del av det man njuter av – storstadsliv, kullergator, italiensk pasta, sandstränder eller sena nätter – borde faktiskt alla få göra då och då. Det bästa med weekendresor med Ving är att de kan köpas i stil med sista minuten. En rabatterad resa för den som snabbt och smidigt vill fly vardagen i några dagar! För mig är det i alla fall den perfekta flykten. Man kan välja mellan allt från Paris till Kreta och det finns alltid någon destination som passar alla olika livsnjutare. Oftast är det plånboken som sätter ned foten inför ett köp av en flygbiljett, men tack vare sista minuten-priser finns det möjlighet för alla att packa handbagaget och smita iväg på en liten resa. Det bästa av allt är att hotell för det mesta är inkluderat – kan det bli bättre? Företag såsom Ving kan tänkas ha svaret på detta.

Städer att åka till på weekendresa

Paris: Romantikens stad levererar varje gång. Det finns mycket att se och ännu mer att äta. Sitta i Champ-de-Mars med en picnic eller ta sig upp till Sacre Coeur och se hela Paris. Staden är tillräckligt stor för att du ska vilja åka tillbaka och upptäcka mer.

Milan: Fashion, fashion och mer pasta. Detta är den perfekta staden att åka till om du känner för lite mer värme. Mysigt att bara sitta vid ett café i några timmar och kolla på alla människor. Shoppingen är mer än otrolig här så det är tur att biljetten till Milan är billig!

Kreta: Ett familjeparadis, men även en romantisk getaway för dig och din partner. Med både kritvita sandstränder och historiska omgivningar finns här något för alla. Ta hyrbilen och upptäck hela ön – ingen vrå kommer att göra dig besviken.

Amsterdam: Kanaler, broar och arkitektur. Det finns såklart en kultur vi aldrig riktigt kommer att förstå, men kontrasten i denna stad gör den både spännande och intressant. Hit kan du åka om du vill andas lite historia och njuta av det bildsköna, men även om du gillar att spendera natten vid bardisken – denna stad somnar aldrig.

 

Spontanitet med lite planering

Det är nyckeln till en rolig resa med kärleken eller familjen. Det finns så många städer att välja mellan att man nästan kan kasta en pil på en karta och välja därefter. Genom att köpa en weekendresa kommer priset att underlätta planeringen.

Din nästa resa är bara ett pilkast bort – ut och upptäck världen.

aka-pa-weekendresa-travelgrip

Rulla till toppen