fbpx Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Avsmakning på Garba i Stockholm

Innan statens alkoholförbud trädde i kraft hann jag med en middag på nyöppnade Garba på hörnet Surbrunnsgatan/Sveavägen i Stockholm. Under COVID pandemin har de ett nytt anpassat koncept där de har öppet 8-20 och erbjuder kafé, bageri, frukosträtter och ett urval av maträtter såsom pasta.

Garba är mysigt att besöka, med spartansk inredning och många gröna växter bjuder restaurangen in till avslappnat häng. Menyn är enkel vilket gör det enkelt att beställa.

[UPPDATERING 2021-04-09: Garba har tillfälligt stängt sin verksamhet på Surbrunnsgatan. Mer info finnes på deras hemsida.]

Avsmakning på Garba

Avsmakningsmenyn på Garba var välbalanserad och ackompanjerades med föreslaget vinpaket som passade bra till. Rödvinet var ett naturvin och var lite väl lätt i mitt tycke men gick bra ihop med risrätter som agerade huvudrätt.

Trerättersmenyn bestod av förrätt av en buljong med grönsaker, en krispig sallad följt av en risrätt med svensk brunkrabba som fått sin inspiration från Gambia. Vi beställde också in spett vid sidan om som var smakrikt.

Desserten bestod av en körsbärstarte med getmjölk- och maltglass.

Var den första att kommentera

Kommentera