Köttrestauranger i Västerås

Ibland suktar jag efter en rosa, eller bloddrypande bit nötkött som smälter i munnen. När andan faller på brukar jag vara noga med att välja bra närproducerade råvaror i den mån det går. På besök i andra städer kan man med största sannolikhet hitta restauranger med dessa råvaror på meny. Utforska några köttrestauranger i Västerås som är värda besök just för köttets skull.

Köttrestauranger i Västerås

Västerås ligger vackert till vid Mälaren och har flera restauranger placerade längs kustlinjen. Några av dessa, samt flera i de centrala delarna av staden erbjuder saftiga kötträtter.

Läs också: Spendera en helg i Västerås

AGRILL

Som namnet avslöjar grillas mat på Agrill. Servicen är bra med trevlig personal, förutom att steka och grilla kött enligt önskemål på träkolsgrill lyckas man också bra med vinutbud och att blanda drinkar.

Adress: Mälargatan 6D

BLACKSTONE STEAKHOUSE

Saftiga köttbitar serveras till bords på heta lavastenar som håller köttet varmt längre än om de serveas på tallrik. Ett bra koncept!

Adress: Sturegatan 11

NOM

I en fin källarlokal med trevliga bås och matgrupper erbjuds en fin en av köttbitar, välj bland entrecôte, biff, secreto (fläsk), oxfilé och flankstek.  Vinutbudet är bra och från baren kan man få sig en cocktail.

Adress: Stora gatan 42

1 reaktion på ”Köttrestauranger i Västerås”

  1. Pingback: En helg i Västerås - TravelGrip

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen