Avsmakningsmeny på Moma i Rom

Väl i Italiens huvudstad missa inte att äta avsmakningsmeny på Moma i Rom. Moma är känt och populärt bland Roms invånare liksom bland besökare som har läst på om matställen innan sitt besök. Här lever man efter ledorden enkelhet, tradition, kvalitet och fantasi.

Moma-avsmakningsmeny-torsk-Rom-restaurang-TravelGrip- (8)

Ristorante Moma i Rom

Moma är en liten och mysig restaurang i två våningar och med uteservering på en lugn gata. När man kommer in hälsas man välkommen av bartendern som ansvarar för baren på entréplan och denne meddelar hovmästaren om man är ute efter ett bord. Sittningen är på övervåningen där även toaletter och köket är placerat. Passa på att beställa drinken Old Fashioned i special utförande då deras bartender använder sirap istället för socker och har en egen hemmagjord bitter.

Förutom a la carte satsar Moma på en avsmakningsmeny som är riktigt överraskande och god, i den ingår fisk, kött och grönsaker.

Till maten serveras gott bröd och ett stort urval av italienska viner, många till hyggliga priser. Servicen är toppklass och personalen kan tillräckligt med engelska för att kunna beskriva rätterna sm serveras.

Pris: 50 euro / person. Alla i sällskapet måste beställa detta.

Adress: Via San Basilio, 42. Nära området Ludovisi och den amerikanske ambassaden.

Hemsida: www.ristorantemoma.it/en

Läs också: Rundresa i Italienska regionen Lazio

Baren-på-Moma-Rom-TravelGrip

Moma-rom-lazio-restaurang-TravelGrip- (4)

Moma-avsmakningsmeny-efterrätt-Rom-restaurang-TravelGrip

Moma-avsmakningsmeny-kött-Rom-restaurang-TravelGrip

Moma-Avsmakningsmeny-Rom-restaurang-TravelGrip

Skärmavbild 2018-07-10 kl. 18.54.46

Rulla till toppen