Reklamsamarbete: Bo på All Inclusive hotell

Dessa boenden måste vara bland de populäraste bland framförallt barnfamiljer för att bo på. All Inclusive hotell innebär att man kan hämta obegränsat med mat och dryck, till tor del hela dagarna och kvällarna inom hotellområdet. Hur bekvämt är inte det när man reser med barn? Men också som ett resande par kan man verkligen ha nytta av detta koncept.

Åka på charter och Bo på All Inclusive hotell

Alla har nog en bild av vad en charterresa med all inclusive hotell innebär och erbjuder. En del tänker negativa tankar men jag vill upplysa om att det faktiskt går att hitta resor med boenden av bra kvalitet. Vanligen ingår frukost, lunch och middag med tillhörande dryck i All Inclusive boenden men det kan innebär mer såsom att alltid kunna dricka något läskande vid poolen, eller vatten för den delen, samt att kunna äta snacks under dagens gång. Det är en fin extraservice, men innebär också att hotellet håller sina gäster kvar på hotellet i största möjliga mån och få lämnar kanske hotellet för att utforska det område man besöker.

På AllaCharterresor.se är det enkelt att söka upp charterresor med All Inclusive boenden.

bo-på-all-inclusive-hotell-TravelGrip

Vad som ingår i ett all inclusive-boende

Paketen klan se olika ut, både hos olika charterbolag liksom hos olika hotell och resort. Vanligen ingår alla måltider, såsom frukost, lunch och middag samt dryck till detta. I andra fall är det fri bar med några utvalda drycker som man kan dricka under både dag och kväll.

Hos vissa kan även några aktiviteter vara inräknade i priset.

Syftet är såklart att underlätta för resenären i form av bekvämlighet, man kan enkelt bli mätt, släcka törsta och eventuellt bege sig på utflykt utan att behöva besöka olika platser för dessa ändamål. Samtidigt får du ju koll på mat-notan redan innan du åker på resan!

 

Bo på hotell med all inclusive utan barn

Det finns faktiskt några All Inclusive hotell som inriktar sig mot par-resenärer, vuxna utan barn, om man är av typen som inte vill väckas av barnskrik och som störs av lek och stoj vid poolen. Flera av charterbolagen erbjuder detta alternativ. På dessa typer av hotell brukar det finnas fina lokale för träning och jag vill tro att man då satsar på restauranger och barer som matchar sin klientel, såsom att ölen du dricker intill poolen kanske håller lite höge kvalitet än den som serveras på hotell för barnfamiljer, eller så är i alla fall utförandet trevligare.

 

Läs också: TravelGrips alla hotellrecensioner

Rulla till toppen