Hotellrecension Holiday Inn City Centre Krakow

Med detta boende har man närhet överallt i de centrala delarna och längs vägarna ligger flera trevliga matställen att utforska. Med denna hotellrecension Holiday Inn City Centre Krakow vill jag belysa denna trevliga stad i södra Polen som inte bara bjuder på fin arkitektur men också väldigt prisvärt boende och låga kostnader för måltider.

 

Hotellrecension Holiday Inn City Centre Krakow

Det femstjärniga Holiday Inn hotellet i Krakows centrala delar rymmer en välkomnande entré med stor lounge. Inom 10 minuters promenad når man härifrån det judiska distriktet Kazimierz, åt andra hållet på tio minuter kommer man till gamla stadsdelen.

Personalen håller hög servicenivå.

Frukostbuffén som serveras på källarplanet har klassisk äggröra och bacon, men också mycket annat gott, såsom mängder av bröd, muffins och rimmad lax. Därtill kan man grädda sina egna belgiska våfflor på plats!

Ett dubbelrum i större storlek på Holiday Inn är utrustat med i stort sett allt en gäst kan önska sig; minbar/kyl, kaffemaskin, vattenkokare, säkerhetsskåp, garderob, pall för väska, skrivbord med stol och ett par sköna fåtöljer. Sängen är bekväm och sängkläderna mjuka. Badrummet i marmor är fantastiskt!

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (3)

Matställen

  • Restaurang The City
  • Restaurang Impresja som serverar polsk mat

Rekreation

  • Litet fitnessrum.

Adress: Wielopole 4, 31-072 Kraków

wifi

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (13)

Hotellbokning

Det går utmärkt att boka rum på Booking.com, pris per natt ligger mellan 800 – 2800 kronor beroende på vilket typ av rum man väljer och vilken period på året man åker.


Booking.com

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (5) Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (7)

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (16)

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (12)

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (8) Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (15)

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (9)

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (10)

Holiday-Inn-Krakow-City-TravelGrip- (11)

Rulla till toppen