semesterlägenhet i antibes uthyres

Boende i centrala Antibes

Mitt och sambons boende i centrala Antibes är tillgängligt för andra att boka och nyttja, även den större lägenheten när vi inte är där. Vi vill med familj och vänner dela med oss av den lilla oas vi skapat oss på franska rivieran.

Nyrenoverat boende i centrala Antibes

Lägenheterna finns på 7:e våningen (hiss finns) och högst upp ett större flerfamiljshus i centrala Antibes, med 5 minuters promenad till Place de Gaulle och gamla stan. Det centrala läget utlovar upplevelsen av stadens puls, med gott shoppingutbud och många barer och restauranger inom gångavstånd, och kan enkelt kombineras med badsemester då du har 15 minuters promenad till sandstrand. Om du har bil kan den parkeras i bibliotekets parkeringshus i byggnaden mittemot oss, där står bilen tryggt för cirka 20€/dygn eller 50€/vecka.

Boendeförfrågan kan skickas till vueriviera@gmail.com – förutom via de vanliga kanalerna. Självkostnadspris för den som vill bidra till att täcka driftskostnader såsom el, vatten, gas, surf, slitage. Du förväntas städa och om möjligt tvätta efter dig.

INGÅRÖNSKEMÅLPRIS
Sängkläder, Handdukar, Strandfiltar, Kökshanddukar, städmaterial etc.Städa och om möjligt tvätta efter dig.600 kr/natt

SEPARAT SVIT / UTHYRNINGSDELEN – 25m² med egen ingång

Denna svit med ett sovrum som kan bäddas med enkelsängar eller som dubbelsäng, och har ett allrum med en liten bäddsoffa och utrustat pentry, hyr vi ut till betalande gäster under juli-aug när det är turistsäsong i Antibes (från 1200kr/natt). Den kan därför vara förbokad under sommarperioden. Mer info och bilder: www.travelgrip.se/hyr-lagenhet-i-antibes

 

STÖRRE LÄGENHET – 65m² med egen ingång

Stor ljus lägenhet med 4 bäddar (2 i vardera sovrum) som har öppen planlösning av kök, vardagsrum med soffdel och matgrupp samt tvättstuga med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det större sovrummet är avskilt från resten av lägenheten via en korridor, längs vilken också det rymliga badrummet med dusch, tvättställ och handduksvärmare ligger. Korridoren ansluter till de öppna ytorna med genomgångsrummet som agerar gästrum/kontor, här finns två sängar och det går att stänga om sig med skjutdörrar. 8 m2 solig balkong möblerad med ett par olika sittplatser nås genom det större sovrummet och från vardagsrummet.

Lägenheten har gasuppvärmt vatten, vilket hanteras i tvättstugan. Elcentral för både denna lägenhet och uthyrningsdelen finns i korridoren intill sovrummet. Direktverkande el-element i sovrummen, golvstående AC i det större sovrummet under sommaren.

 

 

LÄGENHETEN I SIN HELHET – 90m² med plats för många

Som på hotell, genom att låsa upp innerdörr längst bort i korridoren i den större lägenheten, kan även uthyrningsdelen inkorporeras som connecting-room. Det ger er 7 bäddar (varav 1 bädd rekommenderas för ett barn i bäddsoffan i uthyrningsdelen). Bokningsförfrågan skickas till vueriviera@gmail.com – förutom via de vanliga kanalerna.

Lägenheten i sin helhet – 90 kvadratmeter med plats för många – båda entréerna går att nyttja men dörrarna har olika nycklar

 

Bildgalleri

DEN MINDRE UTHYRNINGSDELEN:
Fler bilder: www.travelgrip.se/hyr-lagenhet-i-antibes

 

DEN STÖRRE LÄGENHETEN:

uthyrningslägenhet i antibes med loftgång
Loftgång till de båda lägenheterna och en granne i änden

 

städhjälp antibes annons

Rulla till toppen