Reklamsamarbete: Norwegians lojalitetsprogram och betalkort

Norwegian-kortet börjar bli alltmer populärt och det är enkelt att förstå varför, med kortet är man del av Norwegians lojalitetsprogram och betalkortet ger poäng som kan omvandlas till pengar; så kallade cash points. Det är ett komplett kreditkort via VISA som går att använda internationellt. Få betalkort erbjuder 0 kr i årsavgift och fria kontaktuttag utomlands, så är man en frekvent resenär är det helt klart värt att kolla upp fördelarna med Norwegians kort!

Norwegian lojalitetsprogram Reward

Om man som jag har bokat resor direkt med Norwegian via deras hemsida (i flera år) så vet man att man samlar poäng på varje genomförd resa som går att omvandla till avdrag av kommande biljettpriser, via ”cash points”.

Om man dessutom kopplar på ett betal- eller kontokort på detta så kammar man hem ännu fler poäng genom vanliga köp i vardagen, vilka omvandlas till cash points man kan nyttja för att få rabatt på resor. Rätt enkelt tycker jag och jag är personligen mycket nöjd med betalkort, läs mer genom att klicka dig vidare i videon ovanför och börja shoppa, tjäna poäng och köp fler resor!

Vid uppskjuten betalning tillkommer självfallet avgifter, eff 18,37%, 15000 ö/12m. Tot: 16 400.
norwegian-bank-kort-pa-resan-travelgrip

 

Rulla till toppen