Svartlistade resebolag

FlygresaSvartlistade resebolag finns det en del av, högst upp på listan hamnar inte helt oväntat Ryan Air. Råd & Rön svartlistar alla bolag som inte följt ARN’s rekommendationer och vilka anses betala ersättning till drabbade resenärer.

 

Ryan Air

Det är ju inte förrän man blir ordentligt drabbad som man normalt får upp ögonen för hur dåligt ett flygbolag fungerar men när det gäller Ryan Air så framgår det redan på hemsidan för biljettköp. Sajten är full av reklam, spam i mitt tycke, och ju längre man kommer i processen att köpa biljett så blir priset högre och högre eftersom de tar avgifter för diverse saker. Det jobbigaste är nog att det inte går att boka sittplats, det är först till kvarnen som gäller. Man kan välja en extra reseförsäkring hos RyanAir och den är kanske att rekommendera i det fall flighten blir inställd eller försenad.

British Airways

BA är också med på listan för att de har flera ärenden hos ARN, min erfarenhet gör mig dock positiv till BA. Jag har flugit långt med dem och flighterna har gått i tid och varit bekväma.

Råd&Rön

Utforska Råd & Röns svarta lista, bredvid kartan väljer du resor och får upp resbolag nedanför kartan. Om du klicka på +-tecknet får du fram aktuella ärenden.

Rulla till toppen