Träningsresor ökar i popularitet

Träningsresor ökar i popularitet vilket märkt tydligt i och med antalet arrangörer ökar. På Fitnessguiden.nu listas flera arrangörer som erbjuder olika träningsformer. Löpning är den populärsate träningsformen så ett par arrangörer ordnar med Maratonresor.

traningsresa-ontrack-body-mind-fitnessguiden

Researrangörer med träningskoncept

On Track Body & Mind baserade i Stockholm erbjuder uppskattade gruppresor till Malta tillsammans med sina utbildade ledare, nästa tillfälle blir någon gång under 2015. Ledarna är kända inom respektive område.

  • Eva Dahlberg – Licensierad Mental Tränare, Diplomerad Avspänningspedagog, NLP Practitioner, Certifierad i DISC, Kostrådgivare.
  • Mia Lindén – Utbildad Yogalärare, Licensierad Personlig Tränare, Diplomerad Danspedagog, Friskvårdsterapeut, Kostrådgivare.

För dig som vill komma igång med din träning och prova nya träningsformer. För dig som behöver en paus i vardagen och vill fylla på med kunskap och energi.

Denna träningsresa har även delats av en deltagare på Resfeber.se/blogg.

traningsresa-ontrack-body-mind-mat-fitnessguiden

Solresor är ett charterbolag som kombinerar resor med träning, det finns flera typer att välja bland. Bland annat Styrka & Kondition i kombination som inte går att finna hos andra arrangörer så vitt jag kan hitta, detta är den träningsform jag främst ägnar mig åt på fritiden och därför brukar jag försöka välja hotell på mina resor som har gym med vikter.

Solresors träningsresor går till Spanien och Turkiet.

Solresors motto med våra träningsresor är att man kunna kombinera en härlig semester och samtidigt träna olika pass med våra duktiga svenska instruktörer från Forum för Kropp & Själ i Malmö.

Solresor - Resor med charter och sista minuten
thailand-travelgrip

Rulla till toppen