Åka på Yogaresa till Mallorca

Till hösten är det perfekt att röra på sig extra och göra av med eventuella extrakilon man lagt på sig under sommaren. Varför inte åka på Yogaresa till Mallorca?

Boka in datumen 22 till 26 oktober och se till att köpa en flygresa till Palma de Mallorca för att delta i en härlig gruppupplevelse med en etablerad instruktör.

Åka-på-yogaresa-till-Mallorca-2017-6

Åka på Yogaresa till Mallorca

Yogan hålls på en härlig finca (gård) i bergen ovanför Port de Sóller. Exotiska palmer, citrusträd och mandelträd bjuder på en härlig miljö.Gården Cas Bernats har också utsikt över hamnstaden Port de Sóller och utomhuspoolen är väldigt vackert belägen. Stället är som gjort för att varva ner och njuta av livets goda.

Yogan som utövas har fokus på dynamik och flöden för att binda samman andning med rörelse. Som förväntas av yoga så tränas flexibilitet, styrka och balans. Fördelen med denna Yogaresa är att nivån anpassas utifrån den sammansatta gruppen av resenärer, och eftersom alla nivåer (även nybörjare) är välkomna så är det ett perfekt tillfälle för en gröngöling att prova på!

Boka yogaresan, period 22-26 oktober 2017, till priset 9 000 kr som inkluderar allt följande:

  • Fyra nätter på Finca Cas Bernats
  • Helpension (Vegetarisk/Vegansk kost)
  • Fyra morgonyoga klasser á 90 minuter
  • Fyra kvällsyoga klasser á 90 minut
  • Två stycken guidade vandringsturer på ca två timmar
  • Transfer från Cas Bernats till och från Sollér

KARTA

Åka-på-yogaresa-till-Mallorca-2017-1 Åka-på-yogaresa-till-Mallorca-2017-5

Åka-på-yogaresa-till-Mallorca-2017-3

Rulla till toppen