Anrika Merchants i Nashville

I restaurangväg är anrika Merchants i Nashville ett av få ställen som har överlevt en mängd olika trender i musikstaden i Tennessee och både matkvalitet och servicenivå hålls hög. Mitt i stadens centrum på gatan Broadway ligger den anrika tegelbyggnaden med tydlig skyltning. Även i TV-serien ”Nashville” förekommer Merchants som ett klassiskt ställe av det finare slaget dit högre musikchefer och musikanter möts.

Merchants-restaurant-Nashville-Travelgrip- (8)

Merchants i Nashville

Med stolt skyltning får man veta att Merchants etablerades 1892, då i form av Hotell och dessförinnan låg på denna plats apotek. Restaurangen etablerades 1988 i det utförande den är idag men anor från svunna tider.

Adress: 401 Broadway, Nashville, TN 37203

Hemsidawww.merchantsrestaurant.com

Merchants-restaurant-Nashville-Travelgrip- (2)Menyn är lättförstådd och erbjuder klassiker som sallad eller hamburgare eller en köttbit men även fiskrätten ”Sandwich Blackened Catfish”, denna fisk finns i bland annat Tennessee River. Om man gillar mexikansk mat så rekommenderas ”Fish Taco” (15 USD)!

Merchants-restaurant-Nashville-Travelgrip- (1)

Merchants-restaurant-Fish-Taco-Nashville-Travelgrip

Merchants-restaurant-Nashville-Travelgrip- (6)

Merchants-restaurant-Kött-Nashville-Travelgrip

Karta

Boenden i nashville

I centrum av den lilla staden Nashville ligger ett flertal hotell. På Booking.com hittar du de flesta och kan jämföra priser:


Booking.com

Rulla till toppen