Avsmakning på Michael Mina i San Francisco

Nära Union Square utlovas en utsökt femrätters avsmakning på Michael Mina i San Francisco, med fokus på det asiatiska köket får man här fräsch fushion. Det finns ett par olika rätter att välja bland i sin avsmakning så att man i ett sällskap får lite olika serveringar.

Michael Mina har en välförtjänt Michelinstjärna

Kocken Michael Mina har omkring 30 restauranger över hela USA och en i Dubai. De har lite olika temat och fokus såsom steakhouse och asiatiskt. Det är endast restaurangen med samma namn som har belönats med en Michelinstjärna, och det är förståeligt vid ett besök. Servicen är ”top notch”, kvaliteten och smakrikedomen av maten fantastisk och atmosfären underbar.

Missa inte denna pärla – men se till att boka bord i förväg!

Pris: 145 USD / person

Läs också: Michelinstjärnebelönade restauranger

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-6

Adress: 252 California St, San Francisco, CA 94111

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-20

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-21

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-3

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-7

Boende i San Francisco

San Fran är en utbredd stad så om du vet vilka sevärdheter du ska se och vilka restauranger och barer du ska besöka, se till att boka boende utifrån detta. I annat fall får du räkna med att ta dig mellan ställena via buss, spårvagn eller Uber.


Booking.com

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-10

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-5

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-9

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-11

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-14

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-12

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-13

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-15

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-16 Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-17

Avsmakning-pa-Michael-Mina-i-San-Francisco-TravelGrip-19

1 reaktion på ”Avsmakning på Michael Mina i San Francisco”

  1. Pingback: Besök det historiska fängelset Alcatraz - köp biljett i förväg

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen