Boka boende med Airbnb

Det växer alltmer i populäritet och är smidigt för både uthyrare och gäst att boka boende med Airbnb. Airbnb är en tjänst som möjliggör för den som har ett rum, en lägenhet eller villa att hyra ut sitt boende en period. Airbnb är en amerikansk tjänst baserad på delningsekonomi (dela och hyra istället för att äga) och grundades i augusti 2008. Sedan dess har plattformen förmedlat många miljoner nätter.
Boka boende utomlands med hjälp av Airbnb

Att boka boende på Airbnb är ganska enkelt men det är upp till dig själv att läsa på om villkor såsom avbokningsvillkoren och betalningsvillkoren. Det finns tre olika typen av avbokningsinställningar som värdarna kan använda; Flexibel, Måttlig och Strikt. Flexibel är mest generös för dig som bokare och kommande gäst, med den inställningen kan man avboka kostnadsfritt fram till 24 timmar före incheckning (Airbnbs serviceavgift återbetalas inte men är väldigt låg).

Sökfunktionen är enkel och det går att filtrera sökningarna en hel del, även via läge (karta).

Tillvägagångssätt för att boka boende på Airbnb

Skriv bara in destination i någon form, ortsnamn, region eller land och invänta resultatet.

Klicka på det som verkar vara intressant, kolla bilderna och läs recensioner från andra gäster. När det är dags att boka, se till att ha rätt datum inställt och klicka sedan på boka.

 

 

Boka-boende-med-Airbnb-TravelGrip-3

Boka-boende-med-Airbnb-TravelGrip-4

Boka-boende-med-Airbnb-TravelGrip-5

 

ANNONS:


Booking.com


Boka-boende-med-Airbnb-TravelGrip-10

 

Hitta boenkningen i ett senare skede

När du senare loggar in i Airbnb plattformen klickar du Resor för att komma åt bokningarna.

 

 

Rulla till toppen