Solnedgång över Naples i Florida

Packa picknickväskan och ta med din käresta för en romantisk kväll på stranden för att se en magnifik solnedgång över Naples i Florida. Jag fick tips att besöka denna småstad av en kollega och blev hänförd av den vackra himlen och stranden kantad av palmer under mitt besök i december 2017.

Naples i Florida

Naples är en vacker liten stad på västra sidan av halvön Florida i sydöstra USA, det är en av de rikaste städerna i USA och innehar en stor andel miljonärer. Fastigheter här är bland de dyraste i landet och kan mycket väl uppnå prislappar på omkring 40 miljoner dollar.

Vissa har sitt hus alldeles intill stranden och kan njuta av magisk solnedgång från sitt vardagsrum. Palmerna längs stranden är vackert ansade och svajar ståtligt i brisen från den Mexikanska Golfen som strömmar längs med kusten.

Från Naples kan man smidigt ta bilen till Everglades parkområde för att skåda exotiska fåglar och alligatorer. Endast 2 timmar bort med bil når man Miami på Floridas östkust.

Naples-strand-i-Florida-TravelGrip- (2)

Karta
Naples-strand-i-Florida-TravelGrip- (7) Naples-strand-i-Florida-TravelGrip- (5) Naples-strand-i-Florida-TravelGrip- (6)

Naples-strand-i-Florida-TravelGrip- (3)

Naples-strand-i-Florida-TravelGrip- (10)

Boende

Trots att staden är rätt liten finns här en hel del boenden. I och med att avstånden är korta kan man mycket väl bo en bit in i staden. 

Booking.com

Rulla till toppen