De bästa bergochdalbanorna finns på Six flags i USA

De bästa bergochdalbanorna finns på Six Flags i USA, och en av parkerna ligger norr om Los Angeles. Six Flags Magic Mountain är öppet året om, i alla väder, men var medveten om att vid vind och regn är flera attraktioner stängda av säkerhetsskäl. Som med alla andra parker i USA så är det smidigt att ta sig till och från Six Flags, det finner en stor parkering och servicenivån är hög.

Vill man undvika extremt långa köer rekommenderar jag att du besöker Six Flags under en veckodag, gärna från dess att parken öppnar. Vid mina besök har jag därför inte haft längre kötid än 30-40 minuter. Det finns fast passes att köpa som tillägg på inträdet, med dessa köar man kortare tid.

Adress: 26101 Magic Mountain Parkway, Valencia, CA 91355

Pris: från 60 USD / vuxen inkl. entré och fria åk. Parkering 25 USD / bil.

Läs också: Lekdag för vuxna 

de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-3

de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa

de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-4 de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-7 de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-15

Goliath – en klassiker på Six Flags

Goliath introducerades 2000 och varar i 3 minuter, den är en av världens längsta och snabbaste bergochdal banor i världen med höga fall.

de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-5
de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-6

Träbanan Apocalyspe

En gedigen träbana utan dess like bland europeiska bergochdalbanor. Apocalypse byggds 2009 och varar i 3 minuter.

de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-8 de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-10 de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-sixflags-usa-TravelGrip-13

de-basta-bergochdalbanorna-finns-pa-six-flags-usa-TravelGrip-16

Rulla till toppen