TravelGrips Frankrikeresa i juni 2018

Det har varit tyst här på sajten sedan slutet av maj, det beror på att jag har varit på resande fot i Frankrike. Under resande fot uppdaterar jag alltid Instagram löpande med de härliga upplevelserna, se till att börja följa min profil @travelgrip för kontinuerlig reseinspiration.

Varje år åker jag till Frankrikes nordkust för att vara delaktig i firandet av de allierades landstigning i Europa under andra världskriget. För att ta mig omkring hyr jag bil på plats och passar då alltid på att också åka till kringliggande regioner. Det innebär mycket tid i bil men då får man ju också se flera delar av det land man vistas i och passerar byar och bondgårdar liksom slott och vingårdar. Under slutet av juni och i juli kommer artiklar från de upplevelser jag tagit del av.

Frankrikeresan 2018

NORD PAS CALAIS

  • Dunkirque
  • Calais

NORMANDIE

  • Le Havre
  • Caen
  • Port en Bessin
  • Falaise

BRETAGNE

  • Brest

LORIE

  • Tours
  • Amboise
  • Orléans

Här kan du se ett axplock av TravelGrips Frankrikeresa i juni 2018:

travelgrips-frankrikeresa-juni-2018

Rulla till toppen