fbpx Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Delikatesser på KaDeWe i Berlin

Njut av alla möjliga typer av delikatesser på KaDeWe i Berlin, ett av Europas största varuhus som rymmer fyra våningar modeshopping och två våningar mat- och dryckesprodukter tillsammans med matställen.

Det finns diskar med röror och sillar samt andra diskar med delikatesser som Caviar och såklart en genuin ostronbar. Den enda i Berlin (som jag känner till).

image

Ostronbaren i KaDeWe

Austernbaren mitt bland matställena på våning 6 erbjuder flera typer av ostron, till det allt från öl till champagne.
Ett glas champagne av sorten Veuve Clicquot kostar 9,90€, skapligt billigare mot matställen i Sverige.

LÄS OCKSÅ: Cityweekend i Berlin

image

Varuhuset KaDeWe

Man finner detta anrika varuhus på T Strasse, ett stenkast från torget och tunnelbaneuppgången Wittenberg platz. Bara 5 minuters promenad från KaDeWe ligger Berlins populäraste shoppinggata Kurfürstendamm.

image

På sjätte våningen i varuhuset finns som sagt ett flertal matställen däribland delikatessdiskar vid vilka man kan avnjuta röror, sill, lax, hummer med mera direkt om man inte vill köpa med sig. All personal är härligt tillmötesgående och hjälpsam.

Detta ställe är sannerligen en pärla i Berlin!

Läs också: Berlin på 24 timmar

image

2 kommentarer

  1. […] köpa med sig mat men också för att äta brunch, lunch och tidig middag. En av Europas bästa ostronbarer ligger bra till och erbjuder alltid fina ostron och den godaste Bouillabaisse jag någonsin har […]

  2. […] Austernbar (ostronbar) – placerad inne i fashionabla varuhuset KaDeWe, mycket populärt på lördagar. Proffsig personal och alltid fina ostron! Adress: Tauentzienstraße 21-24 […]

Kommentarsfältet är stängt, men trackbacks och pingbacks är öppet.