Fina fiskrätter på Lykke Löjromsbaren

I Stockholm city finns sedan maj (2018) en nyöppnad restaurang i Noridc Light Hotel på Vasagatan. Intredningen är ljus, och nordiskt möter italiensk marmor. Baren är rymlig och har potential att bli en bra träffpunkt för after work. Men det bästa med stället är att man kan njuta av Fina fiskrätter på Lykke Löjromsbaren.

Fina fiskrätter på Lykke Löjromsbaren

På Lykke Löjromsbaren står fisk och rom i fokus, men man har också en och annan kötträtt för den som inte är sugen på spätta, gös eller annan saftig fisk.

Menyerna på Lykke Löjromsbaren

Förrätterna sägs vara små och inte stora nog att bli mätt på om man inte är liten i maten. De är till stor del svåra att del på inom sällskapet, medan Snacks är perfekt att dela på. Vinlistan håller perfekt mängd, dessutom erbjuds drinkar.

Adress: Vasaplan 7

Läs också: Restauranger i Stockholm

Snacks

Brysselkålen med prästost är smakrik och en udda smårätt, jag har då inte sett det många ställen i Stockholm medan det i Los Angeles, USA är superpoppis.

Rotfrukstchips med löjrom i gräddfil är mjukt och fint. Det är faktiskt väldigt gott att dippa grönsaker i gräddfil och rom, något att ta med sig hem och upprepa på fredagsmyset!

Fiskrätterna på Lykke

Grönsaker och potatis är smakrika och passar perfekt i säsongen, kompletterade med perfekt tillagade fiskbitar utgör allt en enastående och fräsch måltid.

2 reaktioner på ”Fina fiskrätter på Lykke Löjromsbaren”

  1. Pingback: Restaurangtips i Stockholm - TravelGrip

  2. Pingback: Restaurangtips i Stockholm – Ljuvligmat.se

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen