Reklamsamarbete: Hitta förmånligt flyg Stockholm-Barcelona – upplev en av världens vackraste städer

Reklamsamarbete med Bravofly med tips om Barcelona som är ett av världens populäraste turistmål. Arkitekturen, maten och kulturlivet lockar ett stort antal besökare varje år.

Modernisten Antonio Gaudí har lämnat ett stort kulturellt arv i Barcelona. Basilikakatedralen La Sagrada Familia blev hans största verk. Kyrkan påbörjades 1882 och är ännu ej färdigställd men häpnadsväckande vacker från alla vinklar.

Gaudís verk finns också på andra håll i Barcelona: Casa Batlló, la Pedrera (Casa Milá) eller Parque Güell.

Ett måste i Barcelona är också att besöka stadsdelen Barrio Gótico där historia från många epoker vårdas.

Andra storslagna platser väl värda besök är Las Ramblas, Plaza de Cataluña, El Raval, el Paseo de Gracia och Plaza de Colón.

Barcelona är också konstnärsgeniet Salvador Dalís stad, en kulturmetropol med en mängd evenemang, utställningar och andra konstnärliga inslag. I stadsdelen Raval finns museet för nutida konst – Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona (MACBA).

En annan attraktion i Barcelona är Camp Nou, FC Barcelonas fotbollsstadion som varje dag besöks av många intresserade. Man kan till exempel besöka klubbens fotbollsmuseum och få en rundvandring i stadion.

Om du vill upptäcka denna fantastiska stad kan du hitta flyg Stockholm – Barcelona och njuta av allt som vackra Barcelona har att erbjuda.

Rulla till toppen