fbpx Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Hotellrecension Westin Grand Berlin

Hotellrecension Westin Grand i Berlin, ett femstjärnigt hotell i Stadmitte, det vill säga centrum. Här bjuds på restauranger, gym och inomhuspool.

Från hotellet har du gångavstånd till gatan Unter den Linden och monumentet Brandenburger Tor samt till torget Gendarmenmarkt som inhyser konserthus och två katedraler. Läs TravelGrips cityguide Berlin för sevärdheter!

berlin-travelgrip-cityweekend- westin-grand

Hotellrecension Westin Grand Berlin

Detta femstjärniga Westinhotell ingår i kedjan Starwood Hotels, är du medlem i klubben kan du få uppgraderat rum och samlar dessutom poäng på nätter du spenderar inom hela koncernen som kan leda till gratisnätter.

Rekreation

  • Relaxavdelning med Inomhuspool i behaglig temperatur och bubbelpool i perfekt temperatur och bar som serverar gott och blandat.
  • I anslutning till relaxavdelningen finns ett litet gym som har motionsmaskiner samt hantlar.

Restauranger

  • Loungebaren och restaurangen Relish på markplan är lugn och stillsam. Perfekt som avslutning på en lång dag.
  • Coelln restaurang på första våningen serverar storslagen frukostbuffé, fram till klockan 11 på helgerna!

 

Att tänka på

Du måste betala för wifi och fast internet, vilket dessvärre är rätt vanligt för femstjärniga hotell. Vid utcheckning tillkommer eventuellt city tax på 5% av rummets ordinarie pris.

Hotellbokning

Boka Westin Grand på Booking.com för den bästa dealen.

berlin-travelgrip-cityweekend- westin-pool berlin-travelgrip-cityweekend- westin-loungeberlin-travelgrip-cityweekend- westin-frukost

Karta

En kommentar

Kommentera