Hotellrecension Abidos Hotel Apartment Dubai

Hotellrecension Abidos Hotel Apartment Dubai, i området Al Barsha med närhet till köpcentrumet Mall of the Emirates och en hel del restauranger. Från Abidos är det endast en kort taxiresa till Madinat Jumeirah och Burj al Arab.

travelgrip-hotell-dubai

Hotellrecension av Abidos Hotel Apartment Dubai

Detta boende erbjuder lägenheter med eget kök och separat sovrum i området Al Barsha med närhet till det kända och världens största köpcentrum Mall of the Emirates. De minsta lägenheterna är tvåor med separat sovrum med TV, vardagsrum med soffa och TV samt kök och matmöbler. I köket finns dessutom tvättmaskin. På hotellet erbjuds frukostbuffé mot extra kostnad för den som inte vill laga mat själv.

Väl fungerande gratis wifi.

I området finns ett par mataffärer där du kan köpa råvaror samt många prisvärda lunchrestauranger. Promenadavstånd till Mall of the Emirates som bjuder på skidbacke förutom shopping och matställen.

Rekreation

  • Utomhuspool på taket, begränsat antal solsängar som snabbt ockuperas tidigt på morgonen så var på plats tidigt. Öppet 08:00 – 21:00.
  • Bubbelpool i anslutning till poolen.
  • Gym nära poolområdet. Öppet 06:00 – 21:00
  • Bastu, en för damer och en för herrar.

Restauranger

  • MnM Restaurant serverar frukost och lunchbufféer.
  • Poolbaren serverar snacks och dryck.

Bilder på lägenheterna på Abidos hemsida.

Boka Abidos på svenska sajten Booking.com för ett bra erbjudande!Booking.com

abisod-hotel-apartment-al-barsha-travelgrip- (4)

abisod-hotel-apartment-al-barsha-travelgrip- (1) abisod-hotel-apartment-al-barsha-travelgrip- (2) abisod-hotel-apartment-al-barsha-travelgrip- (3)

shiekh-zayed-road-dubai-travelgrip


Rulla till toppen