Reklamsamarbete: Amsterdamsneakern är lanserad

En av de viktigaste sakerna att göra under helgvistelser är att sko sig rätt, både gällande typ av sko men också i rätt färg. Amsterdamsneakern är lanserad för din skull, orangea såsom den holländska färgen och snygga att skrida fram i längs Amsterdams kanaler. I detta inlägg förekommer reklam från KLM för deras sko.

Det går att tävla om ett par skor på KLM:s hemsidan men du kan också buda hem ett par på auktion genom eBay och Tradera, pengarna från auktionerna går oavkortat till UNICEF. Gör du det senare så ingår dessutom flygresa till Amsterdam och I Amsterdam City Card med gratis inträde till Amsterdams bästa museer och attraktioner. Perfekt för en vårweekend!

amsterdam-travelgrip

Fashionskon Amsterdam Sneaker är en sko som är perfekt för långa promenader och om du är som jag så vet du att bekväma skor är nödvändiga. Skaparna av denna sko är KLM, det holländska flygbolaget, och den finns bara i begränsad upplaga. Superbra marknadsföring och se bara denna slogan som man använder sig av:

Skapad för gatan, optimerad för Amsterdam

Bra skor gör hela resan

Som rutinerad weekendresenär kan jag intyga att skovalet är av högsta prioritet i min packning. Jag har alltid ett par sköna, ingådda sneakers eller gympadojjor på resan. Vanligen reser jag i dessa och har dem på dagtid då jag promenerar som mest mellan olika sevärdheter eller på shoppingtur. Vanligen räcker det att komplettera packningen med endast ett par andra skor, i mitt fall något med klack för finmiddag.

Med bra skor (och eventuellt en skön fotkräm) lovar jag att du inte kommer så ont i fötterna under eller efter resan som i fall då man reser med endast ett par ballerinaskor som knappt har en sula.

Hoppas du gillade detta reklamsamarbete med KLM!

Rulla till toppen