Få senaste nytt i mejlen

TravelGrip har precis skapat sitt egna nyhetsbrev som skickas en gång i månaden där de allra senaste artiklarna listas för att läsare enkelt ska hitta just det som är mest intressant. Vill du också få senaste nytt i mejlen?

Anledningen till att jag nu skapat ett nyhetsbrev som skickas till läsare är för att det är ett enkelt sätt att nå er alla för att påminna om senaste nytt samt ge direkta tips inför olika säsonger. Det är dags att planera sommarsemestrarna snart så i det senaste mejlet hänvisar jag till tips om roadtrips.

Fa-senaste-nytt-i-mejlen-fran-TravelGrip

´

Prenumerera på TravelGrips nyhetsbrevInspiration i mejl

Det är inte det enklaste att komma på hur jag ska inspirera just dig som läsare i ett nyhetsbrev. De flesta av mina läsare är förvisso kvinnor så jag vet att jag kan anpassa mig efter vad jag själv tycker är intressant som tjej.

För övrigt tror jag att följande ämnen lockar mest till läsning:

  • Sol & Bad-resor
  • Cityweekends
  • Hotelltips
  • Restaurangtips

Här är bild av hur delar av det första mejlet såg ut:

Nyhetsbrev-fran-Travelgrip-2
Nyhetsbrev-fran-Travelgrip
1 reaktion på ”Få senaste nytt i mejlen”

  1. Pingback: Nyhetsbrevet för mars 2019 - TravelGrip

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen