Svemester i Stockholm – boka in stans bästa afternoon tea

Ska du på svemester i Stockholm, se till att boka in stans bästa afternoon tea på Grand Hotel. Stockholm har massor av aktiviteter och fina matställen att bjuda på, allt från häftiga källarlokaler till takbarer med makalös utsikt över huvudstaden. De flesta söker till till Djurgården dagtid, strosar i Gamla Stan och vad bäst att avsluta dagen med om inte en eftermiddags testund med matiga snittar och Champagne.

Grand Hotels ”Cardierbaren” har för placering av tégäster bästa möjliga läge, med utsikt mot strömmen med avgående och ankommande små färjor som kopplar stan med skärgården. Här sitter man bekvämt och blir väl omhändertagen av personalen.

snittar på afternoon tea

Svemester i Stockholm – boka in stans bästa afternoon tea

Du som ska på svemester i Stockholm – boka in stans bästa afternoon tea i klassisk manér, fint paras måltiden med fantastisk Champagne (Ruinart). Cardierbarens Afternoon Tea (775SEK inkl. 1 glas skumpa) är varierande mellan årets säsonger, de olika snittarna, vanligen 4 per person är olika från gång till annan.

De två scones man få vardera är himmelska, till dessa dessutom lemon curd, vispad grädde, marmelad och smetana med vanilj.

Avslutningsvis toppas kakfatet med flera små sötsaker, allt från klassiska svenska eller internationella efterrätter till nya kreationer.

Sittningarna är kl 14:00 och 16:30, boka bord i god tid i förväg om du har siktet inställt på en lördag.

Grand Hôtels serveringspersonal ser alltid till att upplevelsen blir mycket trivsam.

Huschampagnen från Ruinart

Champagneälskare finner här Champagnehuset Ruinarts största återförsäljare i och med samarbetet med Grand Hotel Stockholm. Här finns på glas följande Champagne från Ruinart:

  •  ”R” de Ruinart Brut
  • Blanc de Blancs Champagne
  • Ruinart Rosé

Ruinart grundades 1729 av Nicolas Ruinart, brorson till den berömde munken Dom Ruinart. Familjeföretaget såldes 1963 till Moët & Chandon och ingår därför i franska lyxkonglomeratet LVMH.

snittar på grand hotel

Rulla till toppen