Testa Googles flygsök för att hitta billiga flygbiljetter

Nyligen passade jag på att testa Googles flygsök för att hitta billiga flygbiljetter, som ett alternativ till söksajter som Flygresor.se, Skyscanner och Momondo.

testa-googles-flygsok-att-hitta-billiga-flygbiljetter-TravelGrip-tipsar

Smidigt att testa Googles flygsök

Antingen skriver man in avreseort och destination i Googles vanliga sökruta (ARN = Arlanda) och inväntar sökresultatet, eller så besöker man www.google.se/flights direkt för att söka flyg.

google-flygsok-arn-ber

Några resultat visas direkt i sökresultatsidan, klicka på Search flights för att se detaljerad information. Google länkar precis som övriga prisjämförelsesajter vidare till Onlineresebyråer som ställer ut biljetter för olika flygbolag.

testa-googles-flygsok-att-hitta-billiga-flygbiljetter

Inne i denna vy kan man se lista av de flyg som sökmotorn hittar för de inställda datumen. Något som annars är väldigt fint är den karta som Google får fram. I den kartan visar de ungefärligt flygpris för ett flertal destinationer, alltså inte bara den destination man har angivit.

Perfekt för en Globetrotter som inte riktigt bestämt sig vart man ska åka!

travelgrip-testar-googles-flygsok-att-hitta-billiga-flygbiljetter

Skräddarsy egen rundresa

Jag hör till de resenärer som gärna syr ihop egna resor, kollar alltid flygpriser mellan olika destinationer när jag ska på rundresa och väljer rutt utifrån flygtillgångarna.

Läs mer för tips: Skräddarsy egen rundresa

ANNONS:Rulla till toppen