Reklamsamarbete: Ta den perfekta semesterbilden

Hur många gånger försöker man inte ta en perfekt semesterbild och tänker att man ju också kan framkalla och sätta upp den på väggen? Här är några tips för att lyckas och njuta av sina minnen lite längre!

Ta den perfekta semesterbilden-TravelGrip

Fototips till hur man tar den perfekt bilden

Först och främst, ha en kamera med rätt mängd pixlar. Mobiltelefonen kanske inte räcker för ändamålet. Jag rekommenderar att man har minst 8 megapixelskamera.
Fota sedan med den bästa inställningen i kameran, läs instruktionsboken för att säkerställa. Se till att ljuset är bra vid fototillfället, exempelvis skymningsljus är svårfotat. Spana in ytterligare 5 bra fototips som kan förenkla fotograferandet.

Framkalla canvas foto av dina fotografier

canvas fotoFörutom att lägga upp bilderna på Facebook, se till att framkalla dem! Många glömmer det idag, hur mysigt det faktiskt är att bläddra bland foton, i ett album eller skåda mästerverken på en vägg.

Av de högupplösta foton du fick till på semestrarna, se till att skapa den i ett större format t.ex. canvas foto. På CanvasOnline.se är det enkelt att uppdatera sig om hur man beställer sitt eget foto på canvas, och du kan till och med komma över en rabattkod. Ett resemål är en destination, destination som består av erfarenhet och personlig utveckling och som kan bevaras på foton. Att pryda väggen med ett personligt tidlöst konstverk har verkligen många fördelar.

Rulla till toppen