Travel Massive reseforum och event

För oss resebloggare finns inspirerande Travel Massive reseforum och event som anordnas över hela världen och nyligen hölls ett event i Stockholm. Organisationen har som mål att länka samman resebloggare, skribenter, resebolag och andra inom reseindustrin med sina event som är gratis att besöka.

Såhär förklarar de själva sin vision:

Travel Massive is a global movement to connect people in the travel industry locally, bringing together leading travel brands, bloggers, startups and travel insiders.

TravelMassive-reseevent

Travel Massive i Stockholm

Travel Massive är sponsrade för sina event så i det senaste eventet i Stockholm i januari 2015 stod Ving för mat och lokal och talarna kom från både skribentvärlden och företagsvärlden och talade pro bono.

travel-massive-reseforum-event-ving-travegrip

På plats träffade jag en inspirerande skribent från USA, som lever i Sverige, Doug Lansky. Doug har släppt ett par böcker och nyligen också deltagit i Ted Talk. Inom tidningsvärlden så finns hans reseskildringar och tips hos bland andra Huffington Post och han har också bidragit i skrivande av guideböcker som Lonely Planet. Doug höll på Travel massive en kort presentation av sin senaste bok ”Travel: The Guide” som går att köpa på Amazon.com.

travel-massive-stockholm-doug-lansky-travelgrip
SvenskaResebloggar.se var också med på det senaste eventet och samlade flera av oss resebloggare på en gruppbild.

travel-massive-reseforum-event-stockholm-travelgrip

Rulla till toppen