fbpx Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Travel Massive reseforum och event

För oss resebloggare finns inspirerande Travel Massive reseforum och event som anordnas över hela världen och nyligen hölls ett event i Stockholm. Organisationen har som mål att länka samman resebloggare, skribenter, resebolag och andra inom reseindustrin med sina event som är gratis att besöka.

Såhär förklarar de själva sin vision:

Travel Massive is a global movement to connect people in the travel industry locally, bringing together leading travel brands, bloggers, startups and travel insiders.

TravelMassive-reseevent

Travel Massive i Stockholm

Travel Massive är sponsrade för sina event så i det senaste eventet i Stockholm i januari 2015 stod Ving för mat och lokal och talarna kom från både skribentvärlden och företagsvärlden och talade pro bono.

travel-massive-reseforum-event-ving-travegrip

På plats träffade jag en inspirerande skribent från USA, som lever i Sverige, Doug Lansky. Doug har släppt ett par böcker och nyligen också deltagit i Ted Talk. Inom tidningsvärlden så finns hans reseskildringar och tips hos bland andra Huffington Post och han har också bidragit i skrivande av guideböcker som Lonely Planet. Doug höll på Travel massive en kort presentation av sin senaste bok ”Travel: The Guide” som går att köpa på Amazon.com.

travel-massive-stockholm-doug-lansky-travelgrip
SvenskaResebloggar.se var också med på det senaste eventet och samlade flera av oss resebloggare på en gruppbild.

travel-massive-reseforum-event-stockholm-travelgrip

Kommentarsfältet är stängt.