Strandhäng i Huntington Beach

När solens strålar värmer och det blåser varma vindar rör sig Huntington Beach-borna ned till stranden i väster. Strandhäng i Huntington Beach söder om Los Angeles är fyllt av bad, sport och mat, denna del avLos Angeles-områdets stränder är väldigt ren och fin. Därtill är Huntington Beach städat även bland invånare, det finns knappt några uteliggare och hemlösa så långt ögat når, som kontrast till ställen som Venice Beach norrut.

Huntington Beach

Huntington Beach ligger i Orange County, söder om Los Angeles, och har en strand som sträcker sig 15.3 km. Delar av stranden är tillägnad hundar så de kan leka och bada utan att störa soldyrkare som ligger på handdukar och softar. Staden kallas även för Surf City genom de exceptionellt surfvänliga stränderna, lämpliga året om (våtdräkt rekommenderas under vinterhalvåret).

Staden är döpt efter affärsmannen Henry E. Huntington som var en tågmagnat i början av 1900-talet.

Läs mer: City of Huntington Beach

Strandhäng i Huntington Beach

Karta

Strandhäng och surfare i Huntington Beach

Strandhäng och strandpromenad i Huntington Beach
Strandpromenad i Huntington Beach

Strandpromenaden i Huntington Beach

Volleybollspelande i Huntington Beach

Piren i Huntington Beach

Matställe på piren i Huntington Beach

Huntington Beach

Cykeluthyrning i Huntington Beach

Byggnader längs Huntington Beach

Boende

Vill man bo nära stranden kan man välja att bo både lyxigt eller men mindre flärd, men boenden nära havet är såklart prissatt högre än boenden längre in i staden. Huntington Beach är en cykelvänlig stad så om man har möjlighet att hyra cykel någonstans kan man sannerligen bo en bit från stranden. Därtill finns såklart många parkeringsplatser för bilar och husbilar nära havet, de flesta mot en kostnad.Booking.com

1 reaktion på ”Strandhäng i Huntington Beach”

  1. Pingback: Reseguide till Los Angeles

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen