Amerikansk husbil till salu på Blocket

När sommaren närmar sig är det många som vill ge sig ut på vägarna i ett rullande hem. De flesta husbilar vi ser i Sverige är av mindre storlek, om man jämför med en Amerikansk husbil. I en husbil av denna storlek kan man bo mycket bekvämt under många veckor!

[UPPDATERING 2018-08-20:  Denna husbil är såld.]

Skåda modellen National Tradewinds 7370 från 2000, importerad till Sverige 2017. Stor och lång, bekväm och rymlig.

Amerikansk husbil till salu på Blocket

Amerikansk husbil till salu på Blocket

I USA är husbilar vanliga och såklart större än de vi vanligen ser i Europa, man vill liksom ha lite mer yta och bekvämlighet i landet i väst. Så denna husbil har gott om plats för ett par eller rent av en mindre familj. Fyra personer får åka i husbilen.

Med en slide-out blir utrymmet cirka 25 kvadratmeter inomhus. Det går att jämföra med en etta i svenska städer, i vilka många bor på heltid. Så att bo så pass rymligt under en resa är ju en mycket god idé.

Det finns massor av förvaring i hela husbilen, både i köksdelen liksom intill och i sovrummet.

Husbilen låg ute på Blocket under sommaren 2018 och såldes i mitten av augusti. Under 2020 fick vi veta att husbilen hade råkat ut för en olycka på en arbetsplats i slutet av 2019, ett fordon hade kört in i sidan av husbilen och det slutade med att husbilen måste skrotas. Ingen person kom till skada.

Vardagsrummet i en Amerikansk husbil

Husbilens inredning

Matplatsen vid slide-outen består av två tygklädda soffor och ett bord, hela ytan är bäddbar.
Tre Skinnfåtöljer och en bäddbar tresitsig skinnsoffa utför allmänt utrymme bakom förardelen, två av skinnfåtöljerna är förar- och passagerarsäte.

Längst bak i husbilen ligger ett separat sovrum, med badrummet i mitten. Skjutdörrar delar upp de olika rummen så man kan få bo privat.

Läs också: Roadtrip i USA

Garderober i en Amerikansk husbil

Badrummet i mitten av husbilen är lyxigt och har en skön och nästan fullstor dusch. Utanför badrummet är en lite korridor som skiljer av sovdelen mot köksdelen av boendet.

Det separata separat sovrum rymmer en 160 cm säng och sängbord på båda sidorna. Givetvis finns här förvaring runt om hela väggen samt i korridoren mellan badrummet och sovrummet.

Invändigt av en Amerikansk husbil

Skärmavbild 2018-07-10 kl. 18.54.46

Sovrum i en Amerikansk husbil

Läs också: Reseguide Los Angeles

Läs om att köpa hus utomlands

Rulla till toppen