Avsmakning på Kasai

Ät asiastiskt med stil och under festliga former med en avsmakning på Kasai i Stockholm. Detta ställe lockar alla åldrar, ju senare på kvällen, desto yngre snygga människor som är där för att kombinera god mat med fest. 

Kasai marknadsför sig som en modern japansk restaurang och cocktailbar. Helt i kontrast till alla andra Sushi-ställen i staden. För sushi är en av specialiteterna, men därtill erbjuder man också Robata och Izakaya-tappning av framförallt varma rätter. Drinkarna är roliga och smakrika, dessa kan jag sannerligen rekommendera.

Avsmakning på Kasai

Avsmakningen på Kasai finns i tre utföranden och serveras som Omakase, ”kockens val”. En är helt vegetarisk, övriga två skiljer sig endast i storlek på menyn, alltså hur många rätter som serveras. Man severas smårätter av allt förutom när det kommer till sushin (moriawase).

Det går alldeles utmärkt att komplettera med något annat från menyn om man fortfarande har plats i magen efter en avsmakning. Menyn bjuder på mängder av goda smaker, och flera av rätterna går utmärkt att dela i sällskapet.

Adress: Linnégatan 18

Boka bord.

Relaterat

De bästa hotellen i Stockholm

 

KARTA

Peking Duck Baos
Taco med fisktema
Spicy Shrimp Tempura
Sushi

Mushroom & Sirloin

Mushrooms & Egg (64 grader)
Dessert

 

Rulla till toppen