Charmiga restaurangen River Oyster Bar i Miami

Den klassiska och charmiga restaurangen River Oyster Bar i Miami är ett tillhåll för ”locals”, få turister hittar hit i och med att restaurangen inte ligger på beachen. Men det är ett v mina favoritställen i Miami tack vare deras fräscha erbjudande oc höga servicenivå. Allt känns liksom geniunt här.

River Oyster Bar i Miami

Restaurangen ligger i Brickell, alldeles intill Downtown, inrymt i ett av stadsdelens gamla låga hus. Dessvärre ryktas det om att dessa byggnader ska rivas för att ge plats åt modernade fastigheter (tänk skyskrapor) och då är frågan vad som häner med restaurangen. Så passa på att besöka River Oyster Bar under 2019.

Happy Hour mellan 4:30 pm – 7pm, perfekt tillfälle att testa stället för att se om det faller dig i smaken! ostron bjuds till halva priset, så är du ostronälskare som jag är detta ställe sannerligen ett måste.

I opened The River Oyster Bar fifteen years ago with the idea of creating a local bistro that serves high quality oysters and seafood in a comfortable setting with friendly knowledgeable service. Till this day we go to great lengths, working with several purveyors, fisherman and farmers to source the finest sustainable, local when possible seafood available – David Bracha

Adress: 650 S Miami Ave, Miami

Boka bord

Läs också: 10 måsten i Miami

KARTA

Läs mer: Tapas i Barcelona

Läs också: Avsmakning på Kasai i Stockholm

Coconut Cake – me love!

Rulla till toppen