Dinera på Spesso och njut av Stockholmsvyn

Den som söker en trevlig restaurang högst upp i ett hus med utsikt gör rätt i att ta sikte på Malmskillnadsgatan. Mitt i det nybyggda kvarteret i Brunkeberg väljer par, kompisar och kontorsnissar att köra en after work eller dinera på Spesso och samtidigt njuta av Stockholmsvyn.

stockholm

Loungedelen intill baren vid entrén på 12:e våningen bjuder sannerligen in till skönt häng, medan restaurangen känns sofistikerad och gemytlig. Längs fönstren i restauranger har man platsbyggda bänkar, så det finns gott om plats för handväska och tillhörigheter. Därtill får ens sällskap en fantastisk utsikt ut över olika delar av Stockholm city.

Dinera på Spesso och njut av Stockholmsvyn

Överallt ser ma Stockholm genom de generösa fönstren, från hisshallen till restaurangdelen, och såklart utomhus på takbarsdelen. Det är svårslaget med högt läge, när servicen dessutom är felfri förstår man varför många återvänder till Spesso. I baren skakas cocktails som komplement till den fina vinlistan, där det finns tillräckligt många vin på glas för att man ska kunna variera under sittningen.

Menyn är alldeles lagom, snacks och förrätter kan passa fint för sharing och allt är smakrikt. Varmrätterna känns väldigt genomtänkta och får det att vattnas i munnen.

Adress: Malmskillnadsgatan 38B – fortsätt till hissarna och följ skyltarna angivna där

Boka bord på hemsidan

Läs också: Avsmakning hos Etoile i Stockholm

små maträtter
Burrata med friska frukter och råbiff

steak tartare råbiff på spesso stockholm

Rulla till toppen