Avsmakningsmeny på restaurang Etoile i Stockholm

Vilken härlig upplevelse av en enstjärnig Michelinrestaurang med en helkväll med avsmakningsmeny på restaurang Etoile i Stockholm. En kväll som inkluderar gästerna i kamratlig stämning och uppvisande av köksmagin.

Vid norra infarten till Stockholm, intill Europaväg 4, har Etoilegänget skapat sig en egen oas till restaurang där man direkt när man blir insläppt i entrén glömmer bort i vilken grå del av staden man befinner sig. Man vill liksom inte lämna stället och gå hem utan hänga här så länge det bara går.

på restaurang etoile

Avsmakning på restaurang Etoile i Stockholm – belönad med en Michelinstjärna

Kvällen inleds med fördrink och tilltugg intill ingången, en härlig liten lounge för några få sällskap. Här kan man passa på att beställa ett glas bubbel eller Old Fashioned för omkring 200 kr. Den icke traditionella drinkvagnen ångar när man serverar tilltuggen.

churros till fördrink
Tilltugg i form av churros av xxx att dippa i kaviartäckt röra

Efter fördrinken välkomnas sällskapet till servering vid baren. Här finns kvällens meny tryckt för varje gäst och kockarna i baren tillagar eller serverar smårätter som presenteras på svenska eller engelska. Vi fick börja med att skaka en drink till oss själva.

smårätter på restaurang etoile
Drink och smårätt

smårätter på restaurang etoile

Barservering följs av rundtur i köket som slutligen leder till restaurangsittning

Inom kort kommer här bilder av den fina serveringen där sällskap bekvämt kan njuta av varmrätter och god dricka till.

 

Rulla till toppen