Följ TravelGrips äventyr på Reseguiden

Under några dagar tar jag över Reseguidens Instagram-konto för att dela tips från Frankrike, framförallt Antibes. I Antibes har jag och sambon en lägenhet sedan ett halvår tillbaka, vilken vi förvisso totalrenoverar,  men vi hinner också med att njuta av det franska köket och de gamla vackra delarna av Antibes.

Följ TravelGrips äventyr på Reseguiden

Följ Reseguidens Instagramkonto på @reseguiden och håll utkik i slutet av maj 2023. Jag delar med mig av tips på matställen, barer, sevärdheter i staden och berättar om bostadsköpsprocessen. Så för den som går i egna köpa bostad utomlands-tankar kommer viktig information.

Antibes, 30 minuter söder om Nice flygplats, håller sakta på att bli vårt andra hem. Staden har en väldigt gammal stadskärna som är supercharmig, och ligger precis intill kusten så det finns ett par stränder inom gångavstånd. Medelhavskusten är helt otrolig att skåda både från ovan, vid inflygning, som på plats längs strandpromenaderna.

Reseguiden.se erbjuder möjlighet att jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer, inom charter, för sista minuten, paketresor, reguljärflyg, hotell och hyrbilar. Sajten har också diskussionsforum och resebloggar så det är en bra källa till inspiration om resmål.

Läs mer: På BestofAntibes.com finns många tips om Antibes

antibes cote d'azur

Scanna QR-koden för att hitta och boka boende i Antibes.

 

Rulla till toppen