G&B Oyster Bar i Fort Lauderdale

Ostronälskaren bör under vistelse i södra Florida bege sig till G&B Oyster Bar i Fort Lauderdale, deras ostronmeny varierar utifrån tillgång av ostron från olika delar av USA och upplägget är enkelt, prova dig fram!

GB-Oysters-ostron-Fort-Lauderdale-Florida-TravelGrip

G&B Oyster Bar

Ostronstället är spartanskt möblerat men ligger vägg i vägg med restaurangen Coconut, så man kan njuta av ostron till förrätt både intill Raw baren men också i restaurangen. På Coconut fokuserar man också på vad havet har att erbjuda och bland annat kan man här beställa en smarrig och mättande fisk taco och avsluta med klassiska Florida desserten Key Lime Pie.

Stämningen i G&B Oyster Bar är lättsam och en del gäster äter ensamma kring baren som har helt öppet ut mot parkeringen och havsbrisen. De märks att stället har många stammisar. Personalen är trevlig och berättar gärna om de ostron de serverar för dagen, liksom serverar drinkar till den törstige. Vissa utvalda dagar under lågsäsong erbjuder man vinflaskor för halva priset och varje år har man här ett ostronrally.

Adress: 429 Seabreeze Blvd, Fort Lauderdale, FL 33316

Parkering: Ja och kostnadsfri Valet Parking-tjänst.

Hemsidagandboysterbar.com

Läs fler ostron-tips

GoB-oysters-Coconut-Fort-Lauderale-FLorida-TravelGrip

Karta:

Ostronbar-GoB-Florida-TravelGrip

GB-Oysters-Fort-Lauderdale-TravelGrip

ostron-GB-Oyster-Bar-Florida-TravelGrip

Ostronutbud-Fort-Lauderdale-Florida-TravelGrip


Booking.com

Grannrestaurangen Coconut

Coconut-Fort-Lauderdale-Florida-TravelGripFish-taco-Coconut-Fort-Lauderdale-TravelGripCconut-Fort-Lauderdale-Key-Lime-Pie-TravelGrip

Uteservering-Coconut-GB-OysterBar-Florida-TravelGrip

GB-Oyster-Bar-Coconut-Florida-TravelGrip GB-Oysterbar-Florida-erbjudanden-TravelGrip

Boende i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale och Fort lauderdale by the Sea är båda orter som är väldigt populära bland besöakre och turister. Både från utlandet men också amerikaner, så här finns mängder med boende att välja bland. Både beachfront men också i andra delar.

Spana in tipsen på Booking.com:Booking.com

1 reaktion på ”G&B Oyster Bar i Fort Lauderdale”

  1. Pingback: Semester i Fort Lauderdale i Florida

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen