Impossible burger på Umami Burger

I vintras testade jag den saftiga köttliknande vegetariska Impossible burger på Umami Burger i Los Angeles. Det lär bli några fler besök i väntan på att Impossible Foods lanserar sitt vegetariska mirakel i Sverige.

Umami Burger i Los Angeles

Impossible burger serveras bland annat på Umami Burger som har en filial i Arts District, Downtown. Inredningen är ganska bra och stället känns inte som ett snabbmatställe utan mer som en restaurang.

Impossible burger är skapad i laboratoriemiljö, helt vegansk och för att se ut som och smaka som vanlig burgare, av kött. Och de lyckas verkligen bra, den bästa varianten jag hittills har smakat på. ”Köttet” är saftigt och håller ihop hyfsat jämfört med andra vegetariska alternativ. Den genmodifierade jästlösningen hos Impossible gör att ”köttet” blöder lite som en riktig hamburgare gör. Men denna process sägs inte vara tillåten i Sverige, därför har ännu ingen svensk hamburgerkedja inlett samarbete med Impossible Foods.

Som sides finns pommes frites i olika utföranden och smaskiga brysselkål.

Umami Burger har dessutom rättigheter att servera alkoholhaltiga drycker, så många går hit med polarna om kvällarna för att käka och ta en bärs.

Adress: 738 E 3rd St, Los Angeles

Öppettider: Dagligen 12-23

Ta del av fler tips i Los Angeles-guiden!

Skärmavbild 2018-07-10 kl. 18.54.46

1 reaktion på ”Impossible burger på Umami Burger”

  1. Pingback: Middag på restaurang – Ljuvligmat.se

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen