Rösta fram Sveriges Bästa Reseblogg

Var med och rösta fram Sveriges Bästa Reseblogg på Travelmarket.se. Denna tävling ska utse landets bästa reseblogg utifrån en mängd fina svenska bloggar. TravelGrip.se är med i denna typen av tävling för andra gången och liksom den förra (2014) så deltar många reseblogg-kollegor igen.

wpid-las-palmas-strand-gran-canaria-travelgrip.jpg

Skaparen av TravelGrip.se

Maria är skaparen av TravelGrip.se och skriver på denna sajt sedan 2012, men driver också några andra resesajter, samtliga inkluderas i TravelGrip Network. Under 2015 publicerade Maria över 90 inlägg på TravelGrip.se, de handlar om allt från mattips i New York till solresa i Vietnam. Därtill skriver Maria också om resor inom Sverige och delar med sig av tips på sevärdheter och matställen runt om i landet.

Under ett år reser Maria utomlands minst sex gånger, blandat längre resor men också många weekendresor inom Europa. Sedan början av 2010 har hon räknat antal besökta länder och är uppe i 45 länder hittills. Se hela listan på besökta länder här.

Med på varje resa är åtminstone en kamera, vanligen kompaktkameran Canon Ixus, men det händer att systemkameran Canon 450 följder med till platser som lovar solnedgång, vyer och grönska.

TravelGrip-fotograferar-i-Frankrike

TravelGrips resplaner för 2016

Du hänger väl med under 2016? Maria ska till:
Rom, Düsseldorf, Köln, Fort Eben Emael, Paris, Cancale, Caen, Trouville-sur-mer…

Hela listan finner du här, den uppdateras kontinuerligt.

Sveriges bästa reseblogg

TravelGrip-Burj-al-Arab-Dubai


Rulla till toppen