Se konserter, musikaler och fotboll utomlands

Jag älskar att se konserter, musikaler och fotboll live, helst utomlands i kombination med annat roligt. De tillställningar jag har varit på har blivit till minnen för livet. Särskilt trevligt med fotboll är det i Tyskland där det är som en folkfestivalstämning på matchdagar, ölen flödar både på väg till arenan som under matchen. Musikalen är svårslagna i USA och konserter grymma på de största scenerna runtom i världen.

Hur du bokar resa och biljetter för att se konserter, musikaler och fotboll utomlands

Boka en paketresa – biljett till evenemang ingår är en stor fördel, då slipper man en hel del huvudvärk kring huruvida allt kommer att gå vägen eller inte. Många glömmer att paketreselagen skyggar oss resenärer och därför gör det rätt tryggt för oss att köpa denna typ av resor. Att boka sportresor hos en resebyrå är smidigt och säkert, vanligen erbjuds antingen paket med flyg, boende och biljett eller enbart boende och biljett.

Boka matchbiljett själv – sök upp klubbens hemsida och se om det går. I vissa fall går det inte längre att boka som utlänning utan man behöver ta hjälp av en resebyrå.

Boka konsertbiljett – sök upp artistens hemsida för att ta del av turnéplanen och länkar till biljettförsäljningen. Hanteras vanligen genom aktörer som Ticketmaster. De erbjuder lättöverskådliga arenaplaner som gör att du vet exakt vart du kommer att sitta/stå under spelningen.

Boka musikalbiljett på Broadway – är smidigt att boka genom lokala turistbyrån i New York; NYCgo.

Boka konsert, show eller musikal i Las Vegas – är smidigast hos VisitLasVegas.com.

Se konserter, musikaler och fotboll utomlands

Läs också: Fotboll och Schnitzel i München

Se konserter och musikaler exempelvis i Las Vegas

Rulla till toppen