Sommardagar i Berlin

Spendera några sommardagar i Berlin genom att ta det lugnt på en strandbar mitt i city, flera är placerade längs floden Spree. Kombinera turistande med relax på beachen. Så fel att det blir rätt, det är ju Berlin vi talar om!

Strandbarer i Berlin

Det blir ofta tryckande värme i Berlin om sommaren så det är välkommet med brisen från floden Spree och de grönområden och stränder man har skapat längs ån. Klicka på barens namn så kommer du till deras hemsida.

  • Strandbar Mitte ligger längs floden Spree i stadens centrum. Njut av en kall öl under palmer och med sand mellan tårna. Monbijoustr. 3
  • Metaxa Bay ligger nära centralstationen Hauptbahnhof och är en välbesökt oas mitt bland stadens byggnader.  Invalidenstraße 78.
  • Deck 5 är en takterrass som ger strandkänsla. Kombinera utsikt med colla drinkar under parasoll. Parkdeck 5‬, ‪Schönhauser Allee 80
  • Ku’damm Beach är öppet när det är 20 grader eller varmare utomhus, ligger vid änden av paradgatan Kurfürstendamm från city sett. Königsallee 5

Fler tips på beach barer finns på VisitBerlin.de.

 Booking.com

StrandBar Mitte

Sevärdheter i Berlin

Det finns mycket att se och göra i Berlin. Upplev allt från historiska platser från WW2 som Checkpoint Charlie till shopping och wine & dine i klassiska varuhuset KaDeWe.

Läs också: Cityweekend Guide Berlin 

 Hotell i Berlin

Det kryllar av hotell, i alla prisklasser i Berlin. Jag har tidigare recenserat om Park Inn vid Alexanderplatz, och rekommenderat olika boenden i inlägget ”Upptäck Berlin”, Westin Grand Hotel är en klar favorit bland olika hotell i Tysklands huvudstad.

berlin-cityweekend-travelgrip- (6)

 

1 reaktion på ”Sommardagar i Berlin”

  1. Pingback: Cityweekend Berlin - TravelGrip

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen